SKU
0746620

Bizzotto Archer TV-Benk

kr 17 649,00

Ramme av resirkulert tre (blanding av indisk skog) med etterbehandling av nitrocellulose. topp med glanslakkert finish, basert på polyuretan. ryggstøtte i mdf. stålben epoxy pulverlakkert. ben som skal monteres. gjenbruket tre er preget av tilstedeværelsen av tre dybler av forskjellige arter og farger. noen splittelser, sprekker eller ufullkommenheter, som også kan generere over tid, er materialets trekk og gjør hvert stykke unikt og originalt.

Materiale:  resirkulert tre, stål

L: 180 cm
B: 40 cm
H: 60 cm

NB! Leveringstid ca. 4 uker

Et merke anerkjent over hele verden som et uttrykk for den italienske designtradisjonen, utviklet over tid med et kosmopolitisk utseende og med en forkjærlighet for moderne levesett. Med tre generasjoner og over 45 år med gründerhistorie, formidler Bizzotto italiensk smak på sitt beste. Det er globalt anerkjent og preget av sitt uopphørlige søk etter materialer, design og utførelse av høyeste kvalitet, som selv i dag utføres av mesterhåndverkere som er opplært i den eldgamle møbeltradisjonen.

Hver Bizzotto-skapelse stammer fra inspirasjonen fra designere og dyktigheten til dyktige håndverkere. Den minner om et lagdelt minne, den unike rikdommen i Veneto-regionen, som trekker frem Venezias tusenvis av år med historie, fra opplevelsene fra den palladiske stilen og fra den tradisjonsrike italienske kulturen.

Den italienske produksjonen som tilbys av Bizzotto er synonymt med smak verdsatt i Italia og over hele verden. Den iboende ambisjonen er å alltid oppnå de høyeste standarder, hele tiden strebe etter perfeksjon, garantert av en meget streng kvalitetskontroll.

Skriv en omtale
Du omtaler:Bizzotto Archer TV-Benk
To Top