SKU
373467-Z

WOOOD Finca Barskap Furu Sort 170x110x40 cm

Special Price kr 5 829 Regular Price kr 7 379

Merke: WOOOD
Produkttype: skap
Mål i cm: 170x110x40 (H X B X D)
Materiale: furu

Levering: 3-4 uker

Stilig, tidløs og moderne. Dette er stikkordene i Finca-serien. Finca-serien kommer fra kolleksjonen til det nederlandske interiørmerket WOOOD og er laget av naturlig furu. Finca-varene er ferdig i et matt belegg med en dyp sort farge. De rene linjene til Finca-møblene blir ikke avbrutt av håndtak; et moderne push-to-open system gjør at dørene og skuffene kan åpnes og lukkes lydløst.

Finca drikkeskapet er en unik gjenstand fra Finca-serien. Denne stabile skjenken er den eneste gjenstanden som har fire solide blokkben og en robust underkant. Understellet er laget av 6x6 cm furubjelker og står 6 cm inne i skaprammen på alle fire sider. Benhøyden er 24 cm.

Finca-drikkeskapet har fire dører og fire sjenerøse oppbevaringsrom. Bak de to øverste dørene er det et beskyttet oppbevaringsrom som måler 39x108x39 cm (hxbxd). Det åpne rommet nedenfor gir mer enn nok plass til spesialglass eller dekorasjoner. De to rommene under er beskyttet av to dører. Disse rommene er 31 cm høye og strekker seg over hele skapets bredde.

Hver hylle har en maksimal bæreevne på 10 kg dersom vekten er jevnt fordelt. Hvert møbel fra møbelserien Finca leveres som et enkelt byggesett med tydelig monteringsanvisning. Gliding av møblene kan forårsake riper på harde gulv, plasser filtglidere på bunnen for beskyttelse.

Skriv en omtale
Du omtaler:WOOOD Finca Barskap Furu Sort 170x110x40 cm
To Top