SKU
373512-Z

WOOOD Finca Skap Åpent Furu Sort 210x40x40 cm

Special Price kr 3 419,10 Regular Price kr 3 799,00

Merke: WOOOD
Produkttype: skap
Mål i cm: 210x40x40 (H X B X D)
Materiale: furu

Levering: 3-4 uker

Stilig, tidløs og moderne. Dette er stikkordene i Finca-serien. Finca-serien kommer fra kolleksjonen til det nederlandske interiørmerket WOOOD og er laget av naturlig furu. Finca-varene er ferdig i et matt belegg med en dyp sort farge. De rene linjene til Finca-møblene blir ikke avbrutt av håndtak; et moderne push-to-open system gjør at dørene og skuffene kan åpnes og lukkes lydløst.

Fincas åpne hylle er et ekte utstillingsstykke i stuen. De åpne hyllene er lekent arrangert for å presentere din vakreste hjemdekorasjon. Døren holder enda en romslig oppbevaringsplass ute av syne. Rommet har forskjellig bredde og en dybde på 37 cm hver. Nederste kant av skapet gir 7 cm plass foran, noe som gjør at skapet ser ut til å flyte.

Hver hylle har en maksimal bæreevne på 10 kg dersom vekten er jevnt fordelt. Hvert møbel fra møbelserien Finca leveres som et enkelt byggesett med tydelig monteringsanvisning. Gliding av møblene kan forårsake riper på harde gulv, plasser filtglidere på bunnen for beskyttelse.

 

Skriv en omtale
Du omtaler:WOOOD Finca Skap Åpent Furu Sort 210x40x40 cm
To Top