SKU
373466-Z

WOOOD Finca Skap Furu Sort 210x110x40 cm

Special Price kr 7 038 Regular Price kr 8 909

Merke: WOOOD
Produkttype: skap
Mål i cm: 210x110x40 (H X B X D)
Materiale: furu

Levering: 3-4 uker

Stilig, tidløs og moderne. Dette er stikkordene i Finca-serien. Finca-serien kommer fra kolleksjonen til det nederlandske interiørmerket WOOOD og er laget av naturlig furu. Finca-varene er ferdig i et matt belegg med en dyp sort farge. De rene linjene til Finca-møblene blir ikke avbrutt av håndtak; et moderne push-to-open system gjør at dørene og skuffene kan åpnes og lukkes lydløst.

Finca buffé/oppbevaringsskap 110 cm er den brede versjonen, det smale bufféskapet er et 1-dørs skap på 40 cm bredde. De to øverste dørene på Finca skjenk dekker tre praktiske oppbevaringsrom. Nedenfor er et åpent rom for å vise din vakreste hjemdekorasjon. De to nedre dørene holder ytterligere to romslige oppbevaringsrom ute av syne. De to øverste og to nederste rommene har hver en høyde på 32 cm, en bredde på 108 cm og en dybde på 37 cm. De to rommene i midten er 34 cm høye. Den nedre kanten av skjenken gir 7 cm plass foran, noe som gir enheten et utseende som flytende.

Hver hylle har en maksimal bæreevne på 10 kg dersom vekten er jevnt fordelt. Hvert møbel fra møbelserien Finca leveres som et enkelt byggesett med tydelig monteringsanvisning. Skyvning av møblene kan gi riper på harde gulv, plasser filtglider på undersiden for beskyttelse.

Skriv en omtale
Du omtaler:WOOOD Finca Skap Furu Sort 210x110x40 cm
To Top