SKU
373465-Z

WOOOD Finca Skap Furu Sort 210x40x40 cm

Special Price kr 4 365 Regular Price kr 5 899

Merke: WOOOD
Produkttype: skap
Mål i cm: 210x40x40 (H X B X D)
Materiale: furu

Levering: 3-4 uker

Stilig, tidløs og moderne. Dette er stikkordene i Finca-serien. Finca-serien kommer fra kolleksjonen til det nederlandske interiørmerket WOOOD og er laget av naturlig furu. Finca-varene er ferdig i et matt belegg med en dyp sort farge. De rene linjene til Finca-møblene blir ikke avbrutt av håndtak; et moderne push-to-open system gjør at dørene og skuffene kan åpnes og lukkes lydløst.

Finca skjenk/oppbevaringsskap 40 cm er den smale utgaven, den brede skjenken er en 2-dørs 110 cm bred. Toppdøren dekker tre praktiske oppbevaringsrom. Nedenfor er et åpent rom for å vise din fineste hjemmedekorasjon. Den nederste døren holder ytterligere to romslige oppbevaringsrom ute av syne. De seks rommene er hver 32 cm høye, 38 cm brede og 37 cm dype. Skjenkens underkant gir 7 cm plass foran, noe som gir enheten et utseende som flytende.

Hver hylle har en maksimal bæreevne på 10 kg dersom vekten er jevnt fordelt. Hvert møbel fra møbelserien Finca leveres som et enkelt byggesett med tydelig monteringsanvisning. Gliding av møblene kan forårsake riper på harde gulv, plasser filtglidere på bunnen for beskyttelse.

Skriv en omtale
Du omtaler:WOOOD Finca Skap Furu Sort 210x40x40 cm
To Top