SKU
373511-Z

WOOOD Finca Skap Modul Høyre Hjørne Furu Sort

Special Price kr 7 228 Regular Price kr 9 149

Merke: WOOOD
Produkttype: skap modul
Mål i cm: 210x78x40 (H X B X D)
Materiale: furu

Levering: 3-4 uker

Stilig, tidløs og moderne. Dette er stikkordene i Finca-serien. Finca-serien kommer fra kolleksjonen til det nederlandske interiørmerket WOOOD og er laget av naturlig furu. Finca-varene er ferdig i et matt belegg med en dyp sort farge. De rene linjene til Finca-møblene blir ikke avbrutt av håndtak; et moderne push-to-open system gjør at dørene og skuffene kan åpnes og lukkes lydløst.

Finca oppbevaringsskap med rundt element er et ekte utstillingsstykke i oppholdsrommet. De åpne rommene er jevnt fordelt for å presentere din vakreste hjemmedekorasjon. De tre dørene holder enda en romslig oppbevaringsplass ute av syne. Lommene er 32 cm høye og 37 cm dype. Den nedre kanten av skapet gir 7 cm plass foran, noe som gir skapet utseendet flytende.

Hver hylle har en maksimal bæreevne på 10 kg dersom vekten er jevnt fordelt. Hvert møbel fra møbelserien Finca leveres som et enkelt byggesett med tydelig monteringsanvisning. Gliding av møblene kan forårsake riper på harde gulv, plasser filtglidere på bunnen for beskyttelse.

Skriv en omtale
Du omtaler:WOOOD Finca Skap Modul Høyre Hjørne Furu Sort
To Top