SKU
800576-rodeoclassic3seter

BePureHome Rodeo Classic 3 seter Flervalg

Fra kr 19 239 Regular Price kr 19 239

Materiale 100% Pes

Dimensjoner 83x275x88 (HXBXD)

Bestillingsvare: 3-5 Uker levering.

Rodeo-seteserien av det nederlandske merket BePureHome er moderne, tøff og moderne. Denne Classic 3-seters varianten har sydd seteputer som gir sofaen et klassisk preg. Sofaen er raus, har god sitteplass og har et mykt fløyelsstoff. Den slanke rammen og de løse putene gjør at sofaen ser subtil ut i stuen. De løse putene er ikke reversible.

De 16 cm høye bena er laget av metall med en svart finish. Setehøyden er 47 cm, setedybden er 58 cm, setebredden er 251 cm, ryggstøtten er 49 cm høy. Bredden på armlenene er 12 cm og høyden på armlenene er 70 cm. Sofaens ramme består av massivt tre, sponplater, beverboard og papp. Benken har sikksakkfjæring. Setet har skumfylling T3037, et standardskum med høy holdbarhet og behagelig sittekomfort. Baksiden har en fylling av 70% kuttet skum og 30% silikon.

Fløyelsstoffet med fløyelsutseende føles mykt, er av tung kvalitet og egnet for intensiv bruk. Stoffet er ikke testet for ytterligere behandlinger, og vi anbefaler derfor ikke å impregnere sofaen. Hvis dette anses nødvendig, er det på egen risiko, og vi anbefaler at du tester det utenfor syne.

Skriv en omtale
Du omtaler:BePureHome Rodeo Classic 3 seter Flervalg
To Top