SKU
378657-02

BePureHome Statement 4-seter 280 cm fløyel øko lær grå

Special Price kr 17 115 Regular Price kr 23 129

Materiale 70% Lær / 30% Pes

Dimensjoner 77x280x93 (HXBXD)

Setedybden er 63 cm, setebredden 244 cm og setehøyden 45 cm. Høyden på armlenet er 65 cm og bredden på armlenet er 18 cm. Benhøyden er 15,5 cm og høyden på rammen 18,5 cm.

Denne benken leveres i separate elementer. Elementene er enkle å koble til hverandre ved hjelp av braketter.

Bestillingsvare: 3-5 Uker levering.

Navnet på denne banken sier alt, ikke sant? En bank som dette er et tydelig element i hjemmet. En bank bestemmer atmosfæren i interiøret, og denne banken gir et godt grunnlag for flere livsstil. Uttalelsen til Statement er grunnleggende, men den skiller seg ut på grunn av størrelsen. Denne romslige 4-seters sofaen gir nok plass til hele familien og er flott. Denne kontoutskriften passer perfekt inn i BePureHome-samlingen, er ren og solid og består av flere varianter, tekstiler og farger. Denne varianten har resirkulert skinn i en grå farge.

Hva er resirkulert lær? Når du skjærer mønstrene på skinnene og skinnene, sitter fabrikker igjen med rester. Disse restene knuses og vi lager et nytt stoff av dette: Resirkulert skinn. Resirkulert lær består av 70% ekte lær og 30% polyester. Stoffet består av to materialer: underlaget består av resirkulert ekte skinn som gir det et naturlig og unikt utseende. Skinnet er beskyttet av et polyesterbelegg som forhindrer ujevnheter og gjør det til et solid kombinasjonsstoff. Vedlikehold: Resirkulert lær kan ikke behandles med fett for lær. Resirkulert lær kan vedlikeholdes som følger: en fuktig klut kan brukes til å rengjøre stoffet. Ved flekker kan du bruke en nøytral såpeløsning for å fjerne flekkene. Etter at du har fjernet flekken, tørker du av stoffet med en fuktig klut.

Skriv en omtale
Du omtaler:BePureHome Statement 4-seter 280 cm fløyel øko lær grå
To Top