SKU
378656-156

BePureHome Statement XL 4-seters 372 cm fløyel mørkegrønn jeger

kr 22 649,00

Materiale 100% Pes

Dimensjoner 77x372x93 (HXBXD)

Setedybden er 63 cm, setebredden 312 cm og setehøyden 45 cm. Høyden på armlenet er 65 cm og bredden på armlenet er 24 cm. Benhøyden er 15,5 cm og høyden på rammen 18,5 cm.

Denne benken leveres i separate elementer. Elementene er enkle å koble til hverandre ved hjelp av braketter.

Bestillingsvare: 3-5 Uker levering.

Navnet på denne banken sier alt, ikke sant? En bank som dette er et tydelig element i hjemmet. En bank bestemmer atmosfæren i interiøret, og denne banken gir et godt grunnlag for flere livsstil. Uttalelsen til Statement er grunnleggende, men den skiller seg ut på grunn av størrelsen. Denne romslige 4-seters sofaen gir nok plass til hele familien og er flott. Denne kontoutskriften passer perfekt inn i BePureHome-samlingen, er ren og solid og består av flere varianter, tekstiler og farger. Denne varianten er utstyrt med varmgrønn fløyel.

Fløyelsstoffet med fløyelsaspekt er mykt, har full tung kvalitet og er egnet for intensiv bruk. Stoffet er ikke testet for ytterligere behandlinger, og vi fraråder derfor å impregnere sofaen. Hvis dette anses nødvendig, er det på egen risiko, og vi anbefaler at du tester det på et sted - utenfor synet.

Skriv en omtale
Du omtaler:BePureHome Statement XL 4-seters 372 cm fløyel mørkegrønn jeger
To Top