SKU
800748-B

BePureHome Vogue Lenestol skinn cognac

Special Price kr 3 775 Regular Price kr 4 779

Materiale 70% Lær / 30% Pes

Dimensjoner 69x57x70 (HXBXD)

Vedlikehold: Du kan vedlikeholde ØKO-SKINN som følger: med en våt klut kan du rengjøre støvet. I tilfelle flekker, fjern skitten direkte med et vev og rengjør deretter med en nøytral såpeløsning. Tørk av med våt klut etter rengjøring

Bestillingsvare: 3-5 Uker levering.

Ved å legge til Vogue fauteuil i interiøret, legger du til en stilig stol og en ekte blikkfang til interiøret. Vogue fauteuil er en fantastisk og tidløs fauteuil med en behagelig sitteplass. En skikkelig berikelse!

Vogue fauteuil er innredet med vakre resirkuleringsskinn (100% PES) i en svart farge. Bena er laget av metall som er ferdig i en svart farge.

Vogue fauteuil har en høyde på 69 cm, en bredde på 57 cm og en dybde på 70 cm. De to beina foran har en høyde på 25 cm og de to beina bak har en høyde på 22,5 cm. Setehøyden er 44 cm, setedybden er 54 m og setebredden er 54 cm.

Vogue fauteuil er også tilgjengelig med fløyelsstoff uten trykk (Kornalijn) og fløyelsstoff med trykk (Poppy). Finnes også i Kornalijn-stoffet: spisestolen Vogue og sofaen Nouveau. Kombiner Vogue fauteuil med Nouveau-sofaen (L og XL) og lag en stilig suite.

Hva er resirkuleringsskinn? Når du kutter mønstre av skinnskinn, holder fabrikker rester av lær. Disse restene knuses og med dette skaper vi et nytt materiale: resirkuler lær. Resirkuler lær består av 70% ekte lær og 30% polyester. Resirkuler lær består av to materialer: underlaget består av resirkulert ekte skinn som sørger for det naturlige og unike utseendet. Læret er beskyttet av et polyester dekklag, som forhindrer ujevnheter og gjør stoffet til en solid kombinasjon.

Skriv en omtale
Du omtaler:BePureHome Vogue Lenestol skinn cognac
To Top