SKU
800748-M

BePureHome Vogue Hvilestol Fløyel Bouquet Milk

kr 4 049,00

Merke: BePureHome
Produkttype: hvilestol
Mål i cm: 69x57x70 (H X B X D)
Materiale: 100% pes

Med Vogue lenestolen fra BePureHome-kolleksjonen får du en stilig lenestol i hjemmet ditt. Denne kule, tidløse stolen har et veldig komfortabelt sete. En virkelig ressurs! Avslappende har aldri vært så stilig.

Materiale
Vår Jasq-fløyel er gjenkjennelig på sine sjenerøse trykk med et luksuriøst utseende. Det myke, korte fløyelsstoffet er laget av 100 % polyester og har en Martindale på 100.000. Bunnen til Vogue-lenestolen er laget av metall med et matt sort pulverlakk. Seterammen er laget av en kombinasjon av sponplater og kryssfiner. Setet inneholder elastiske stropper og et T3542-skum som gir et litt fast sete som holder i timevis. Ryggstøtten er fylt med T2120-skum.

Dimensjoner
Vogue lenestolen har en total høyde på 69 cm, en total bredde på 57 cm og en dybde på 70 cm. Setehøyden er 44 cm og setedybden er 54 cm. Setebredden er 54 cm. De to fremre bena har en høyde på 25 cm, de bakre bena er 22,5 cm høye og alle fire har en diameter på 2 cm.

Vedlikehold
Små flekker kan enkelt fjernes ved å duppe med en absorberende klut. Større flekker kan enkelt fjernes med et mildt rengjøringsmiddel og en mikrofiberklut. Bruk eventuelt en hårføner for å tørke flekken raskere. Hold nok avstand slik at stoffet ikke brenner seg. Etterpå kan stoffet børstes med en fløyelsbørste. Denne børsten er god for ukentlig vedlikehold. Impregnering anbefales ikke. Dersom impregnering anses nødvendig, er dette på eget ansvar.

Skriv en omtale
Du omtaler:BePureHome Vogue Hvilestol Fløyel Bouquet Milk
To Top