SKU
801178_vogue_hvilestol110cm_skinn_hoyre_flervalg

BePureHome Vogue Hvilestol Skinn Høyre Hjørne 110 cm flervalg

Merke: BePureHome
Prodykttype: hvilestol, frittstående sofahjørne
Mål i cm: 68x110x65 (H X B X D)
Materiale: 70% skinn/30% pes

Kompakt luksus, et deilig sete for en kopp kaffe og en god bok. Den populære Vogue-serien har blitt utvidet med en leken loungestol. Vogue-serien, av det nederlandske merket BePureHome, er kjent for sin ultimate sittekomfort og luksuriøse stoffalternativer. Denne loungestolen er ikke annerledes. Velger du et vevd stoff, en av de myke fløylene eller et solid resirkulert skinn?

Materiale
Resirkuleringsskinn gir et unikt utseende og er et bærekraftig valg på grunn av bruk av lærrester! Det resirkulerte skinnet består av 70 % fibre fra ekte skinn og 30 % fra polyester. Materialet består av to deler: det nederste laget består av resirkulert ekte skinn, som gir det et naturlig utseende. Det øvre laget er et polyesterbelegg som beskytter skinnet og forhindrer ujevnheter. Dette gjør det til et solid kombinasjonsstoff. Mikrofiberen er strikket av svært små syntetiske fibre. Denne produksjonsteknikken sikrer stabilitet og en fin, myk følelse. Stoffet er veldig fargeekt. Under bruk vil utseendet og strukturen til stoffet vise sine naturlige egenskaper mer, dette endrer ikke holdbarheten og kvaliteten. Basen til Vogue loungestolen er laget av metall med et matt sort pulverlakk. Rammen til setet er laget av en kombinasjon av sponplater og kryssfiner. Setet inneholder elastiske stropper og et T3542-skum, som gir en litt fast sittekomfort som varer i timevis. Ryggstøtten er fylt med T2120-skum.

Dimensjoner
Vogue loungestolen har en total høyde på 68 cm, en total bredde på 110 cm og en dybde på 65 cm. Setehøyden er 43 cm og setedybden er 54 cm. Ryggen er lekent forlenget på den ene siden til en enkelt sidestøtte, noe som gjør setet 103 cm bredt. Ryggstøtten er 68 cm høy, målt fra setet, noe som gir god støtte. De fire bena har hver en høyde på 23 cm og en diameter på 2 cm. Vogue loungestolen har en maksimal lastekapasitet på 180 kg.

Vedlikehold
Rengjør dette kombinasjonsstoffet ukentlig med en fuktig klut. Flekker? Bruk nøytral såpe for å fjerne flekken og tørk med en fuktig klut, absolutt ikke gni. Gniing fører til lette flekker i stoffet. Ikke plasser møblene i direkte sollys, dette kan forårsake lyse flekker. Misfarget resirkulert skinn vil aldri få tilbake sin opprinnelige farge. Resirkuler lær trenger ikke å impregneres, behandling med skinnfett frarådes sterkt.

Skriv en omtale
Du omtaler:BePureHome Vogue Hvilestol Skinn Høyre Hjørne 110 cm flervalg
To Top