SKU
801177-_vogue_hvilestol110cm_skinn_venstre

BePureHome Vogue Hvilestol Skinn Venstre Hjørne 110 cm flervalg

Fra kr 5 746,55 Regular Price kr 6 049,00

Merke: BePureHome
Produkttype: hvilestol, frittstående sofahjørne
Mål i cm: 68x110x65 (H X B X D)
Materiale: 70% skinn/30% pes

Kompakt luksus, et deilig sete for en kopp kaffe og en god bok. Den populære Vogue-serien har blitt utvidet med en leken loungestol. Vogue-serien, av det nederlandske merket BePureHome, er kjent for sin ultimate sittekomfort og luksuriøse stoffalternativer. Denne loungestolen er ikke annerledes. Vil du velge en av de myke fløylene eller et solid resirkulert skinn?

Materiale
Vår Jasq-fløyel er gjenkjennelig på sine sjenerøse utskrifter med et luksuriøst utseende og følelse. Det myke, korte fløyelsstoffet er laget av 100 % polyester og har en Martindale på 100.000. Sokkelen til Vogue loungestolen er laget av metall med et matt sort pulverlakk. Rammen til setet er laget av en kombinasjon av sponplater og kryssfiner. Setet inneholder elastiske stropper og et T3542-skum, som gir en litt fast sittekomfort som varer i timevis. Ryggstøtten er fylt med T2120-skum.

Dimensjoner
Vogue loungestolen har en total høyde på 68 cm, en total bredde på 110 cm og en dybde på 65 cm. Setehøyden er 43 cm og setedybden er 54 cm. Ryggen er lekent forlenget på den ene siden til en enkelt sidestøtte, noe som gjør setet 103 cm bredt. Ryggstøtten er 68 cm høy, målt fra setet, noe som gir god støtte. De fire bena har hver en høyde på 23 cm og en diameter på 2 cm. Vogue loungestolen har en maksimal lastekapasitet på 180 kg.

Vedlikehold
Små flekker kan enkelt fjernes ved å duppe med en absorberende klut. Større flekker kan enkelt fjernes med et mildt rengjøringsmiddel og en mikrofiberklut. Bruk eventuelt en hårføner for å tørke flekken raskere. Hold nok avstand slik at stoffet ikke brenner seg. Etterpå kan stoffet børstes med en fløyelsbørste. Denne børsten er god for ukentlig vedlikehold. Impregnering anbefales ikke. Dersom impregnering anses nødvendig, er dette på eget ansvar.

Skriv en omtale
Du omtaler:BePureHome Vogue Hvilestol Skinn Venstre Hjørne 110 cm flervalg
To Top