SKU
801176-Q

BePureHome Vogue Sofabenk 2-seter Sort Mønster

Special Price kr 5 746,55 Regular Price kr 6 049,00

Merke: BePureHome
Produkttype: benk, sofa
Mål i cm: 68x110x65 (H X B X D)
Materiale: polyester

 

Vogue 2-seters sofa kommer fra samlingen til det nederlandske merket BePureHome. Denne lille sofaen er superkomfortabel og de vennlige runde formene gjør denne elegante 2-seteren til en perle for dagens interiør. På grunn av den slanke designen passer sofaen også inn i flere livsstiler.

Materiale
Vår Jasq-fløyel er gjenkjennelig på sine sjenerøse trykk med et luksuriøst utseende. Det myke, korte fløyelsstoffet er laget av 100 % polyester og har en Martindale på 100.000. Sokkelen til Vogue-to-seteren er laget av metall med et matt sort pulverlakk. Seterammen er laget av en kombinasjon av sponplater og kryssfiner. Setet inneholder elastiske stropper og et T3542-skum som gir en litt fast sittestilling som er behagelig i timevis. Ryggstøtten er fylt med T2120-skum.

Dimensjoner
Vogue 2-seter har en høyde på 68 cm, en bredde på 110 cm og en dybde på 65 cm. Bena har en høyde på 23 cm. Setehøyden er 43 cm, setedybden er 54 cm og setebredden er 103 cm foran og 70 cm bak.

Vedlikehold
Små flekker kan enkelt fjernes ved å duppe med en absorberende klut. Større flekker kan enkelt fjernes med et mildt rengjøringsmiddel og en mikrofiberklut. Bruk eventuelt en hårføner for å tørke flekken raskere. Hold nok avstand slik at stoffet ikke brenner seg. Etterpå kan stoffet børstes med en fløyelsbørste. Denne børsten er god for ukentlig vedlikehold. Impregnering anbefales ikke. Dersom impregnering anses nødvendig, er dette på eget ansvar.

Skriv en omtale
Du omtaler:BePureHome Vogue Sofabenk 2-seter Sort Mønster
To Top