SKU
0748155

Bizzotto Raymond Sofa 2-seter Kunstskinn

Special Price kr 23 559,05 Regular Price kr 24 799,00

Ramme og ryggstøtte i ask, ikke avtakbart belegg i imitert lær av polyuretan. polstring av polyuretanskum for sete (tetthet 30 kg / m3), for ryggstøtte (tetthet 25 kg / m3).

Materiale:  ask, kunstskinn

Mål:
L: 140 cm
B: 85 cm
H: 85 cm
Setehøyde: 49 cm
Høyde armlene: 63,5 cm

NB! Leveringstid ca. 4 uker

Et merke anerkjent over hele verden som et uttrykk for den italienske designtradisjonen, utviklet over tid med et kosmopolitisk utseende og med en forkjærlighet for moderne levesett. Med tre generasjoner og over 45 år med gründerhistorie, formidler Bizzotto italiensk smak på sitt beste. Det er globalt anerkjent og preget av sitt uopphørlige søk etter materialer, design og utførelse av høyeste kvalitet, som selv i dag utføres av mesterhåndverkere som er opplært i den eldgamle møbeltradisjonen.

Hver Bizzotto-skapelse stammer fra inspirasjonen fra designere og dyktigheten til dyktige håndverkere. Den minner om et lagdelt minne, den unike rikdommen i Veneto-regionen, som trekker frem Venezias tusenvis av år med historie, fra opplevelsene fra den palladiske stilen og fra den tradisjonsrike italienske kulturen.

Den italienske produksjonen som tilbys av Bizzotto er synonymt med smak verdsatt i Italia og over hele verden. Den iboende ambisjonen er å alltid oppnå de høyeste standarder, hele tiden strebe etter perfeksjon, garantert av en meget streng kvalitetskontroll.

Skriv en omtale
Du omtaler:Bizzotto Raymond Sofa 2-seter Kunstskinn
To Top