SKU
377118-O

WOOOD Vinny Hvilestol m/sving Offhvit

Special Price kr 4 708 Regular Price kr 5 959

Merke: WOOOD
Produkttype: hvilestol
Mål i cm: 80x75x75 (H X B X D)
Materiale: polyester

Levering: 3-4 uker
 

Med denne Vinny svingstolen fra det nederlandske merket WOOOD får du et fantastisk komfortabelt sete i hjemmet ditt. Vinny svingstolen er et ekte blikkfang som lett passer inn i enhver interiørstil. Den litt lave ryggen sørger for at Vinny ser kompakt ut og beskytter et romslig synsfelt i oppholdsrommet. Denne kosestolen finnes i flere farger.

Materiale
Vinny er trukket i et supermykt boucléstoff kalt Cres. Sammensetningen av 100 % polyester gjør svingstolen svært enkel å vedlikeholde. Vinny har en svart metallbase med fire ben og et jevnt roterende system. Polyuretanskumfyllet har høy sittekomfort og er derfor perfekt for et øyeblikks nytelse med en god bok!

Dimensjoner
Vinny svingstolen har en total høyde på 80 cm, den bredeste og dypeste delen måler 75 cm. Setehøyden er 48 cm og setedybden er 52 cm, det er enkelt å slappe av! Setebredden er 75 cm, ryggen er 32 cm høy og 12 cm tykk. Metallbasen er 28 cm høy og 51 cm bred og dyp, svingsystemet har en diameter på 6 cm og hvert ben har en lengde på 34 cm. Svingstolen har en maksimal lastekapasitet på 120 kg.

Vedlikehold
Stoffet er lett å holde rent ved regelmessig støvsuging med en møbelbørste. Flekker? Vask forsiktig med en lett fuktig klut. Impregnering anbefales ikke.

Skriv en omtale
Du omtaler:WOOOD Vinny Hvilestol m/sving Offhvit
To Top