SKU
378610-Z

BePureHome Rodeo Puff Sort

Special Price kr 3 514,05 Regular Price kr 3 699,00

Materiale 70% Lær / 30% Pes

Dimensjoner 43x120x60 (HXBXD)

Bestillingsvare: 3-5 Uker levering.

BePureHomes nye Rodeo-serie er moderne, tøff og moderne. Denne romslige poof / hocker er et ideelt tillegg til Rodeo-sofaen. Som et ekstra sete, eller å legge bena på. Puffen har et solid stoff, resirkulert skinn i fargen svart.

Hva er resirkulert lær?

Når du skjærer mønstrene på skinnene og skinnene, sitter fabrikker igjen med rester. Disse restene makuleres og av dette lager vi et nytt stoff: Resirkulert skinn. Resirkulert lær består av 70% ekte lær og 30% polyester. Stoffet består av to materialer: underlaget består av resirkulert ekte skinn som gir det et naturlig og unikt utseende. Skinnet er beskyttet av et polyesterbelegg som forhindrer ujevnheter og gjør det til et solid kombinasjonsstoff.

Vedlikehold: Resirkulert lær kan ikke behandles med fett for lær. Resirkulert lær kan vedlikeholdes som følger: en fuktig klut kan brukes til å rengjøre stoffet. Ved flekker kan du bruke en nøytral såpeløsning for å fjerne flekkene. Etter at du har fjernet flekken, tørker du av stoffet med en fuktig klut. Rodeo-serien består av denne krakken, en 2,5-seters sofa, en 3-seters sofa, lenestol / Loveseat og Rodeo spisestol.

Skriv en omtale
Du omtaler:BePureHome Rodeo Puff Sort
To Top