SKU
800816-M x2

BePureHome Vogue Spisestol Fløyel Bouquet Milk 2 stk

Special Price kr 4 748,10 Regular Price kr 4 998,00

Merke: BePureHome
Produkttype: spisestol 2 stk
Mål i cm: 84x50x57 (H X B X D)
Materiale: 100% pes

Vogue spisestuestol er fra samlingen til det nederlandske merket BePureHome. Spisestuestolen er superkomfortabel og det myke stoffet og de vennlige runde formene gjør denne elegante spisestuestolen til en pryd for dagens interiør. På grunn av den slanke designen passer denne stolen godt i flere livsstiler.

Materiale
Vår Jasq-fløyel er gjenkjennelig på sine sjenerøse trykk med et luksuriøst utseende. Det myke, korte fløyelsstoffet er laget av 100 % polyester og har en Martindale på 100.000. Bunnen til Vogue spisestuestolen er laget av metall med et matt sort pulverlakk. Seterammen er laget av en kombinasjon av sponplater og kryssfiner. Setet inneholder elastiske stropper og et T3542-skum som gir et litt fast sete som holder i timevis. Ryggstøtten er fylt med T2120-skum.

Dimensjoner
Vogue spisestuestolen har en total høyde på 83 cm, en total bredde på 50 cm og en dybde på 57 cm. Setehøyden er 50 cm og setedybden er 45 cm. Setebredden er 50 cm. De fire bena har hver en høyde på 40 cm og en diameter på 2 cm.

Vedlikehold
Små flekker kan enkelt fjernes ved å duppe med en absorberende klut. Større flekker kan enkelt fjernes med et mildt rengjøringsmiddel og en mikrofiberklut. Bruk eventuelt en hårføner for å tørke flekken raskere. Hold nok avstand slik at stoffet ikke brenner seg. Etterpå kan stoffet børstes med en fløyelsbørste. Denne børsten er god for ukentlig vedlikehold. Impregnering anbefales ikke. Dersom impregnering anses nødvendig, er dette på eget ansvar.

Skriv en omtale
Du omtaler:BePureHome Vogue Spisestol Fløyel Bouquet Milk 2 stk
To Top