SKU
skagerak-hven-armstol

Skagerak Hven Stol Med Armlene Flervalg

Special Price kr 5 600,25 Regular Price kr 5 895,00

Denne teksten er oversatt med Google Translate:

Designet av Anton Björsing
En omfavnende og behagelig lenestol designet for å støtte lykkelige stunder rundt spisebordet. Hven lenestol har et lett uttrykk fremhevet av få subtile detaljer som overlappende stolper, runde hjørner og buet form.

Detaljer:

Eik
FSC 100%
BxDxH: 53x52,5x86,5 cm / sete H: 44,5 cm

 

Denne teksten er oversatt med Google Translate:

Riktig bruk og vedlikehold
Riktig bruk og vedlikehold er viktig for å få mest mulig ut av de verdifulle ressursene vi har. Designene våre er laget for å vare i generasjoner, men akkurat som alt annet trenger de litt omsorg for å komme dit.

Eik
Opprinnelse
Eik vokser i de fleste tempererte soner. Skagerak eik kommer fra europeiske skoger og er enten 100% FSC-sertifisert eller FSC-blandingssertifisert, som støtter bærekraftig skogforvaltning. Valget av trevirke er ekstremt nøye og all prosessering foregår for hånd, slik at bare de beste og mest holdbare trestykkene brukes i produksjonen.

Hvorfor
Eik er en solid og slitesterk type tre som inneholder naturlige garverier som vil beskytte mot bakterievekst. Kombinert med sin lette, elegante farge og veldefinerte korn, gjør dette eikved sikkert valg for interiør av høy kvalitet.

Rengjøring
Treverket har ingen finish. Hvis du velger å ikke behandle den med såpe eller olje, bruk et egnet rengjøringsmiddel for tre.

Vedlikehold
Ettersom treverket er ubehandlet, kan det påvirkes av fett og fargestoffer. Av denne grunn anbefaler vi å mette treet med såpe eller en passende møbelolje for å gjøre det mer motstandsdyktig. Hvis du ønsker å bruke såpe eller olje, bruk et passende produkt. Vær oppmerksom på at treverket vil endre farge når du bruker såpe eller olje.

Merk: Når du bruker Skageraks tørkehyller, må du ikke tørke vått tøy direkte på treverket, da dette kan misfarge stoffet.

Oljebehandlet eik
Opprinnelse
Eik med det botaniske navnet Quercus spp. vokser i de fleste tempererte soner. Skagerak eik kommer fra europeiske skoger.

Hvorfor
Eik er en solid og slitesterk type tre. Videre er Skagerak eik FSC 100% sertifisert eller FSC Mix sertifisert. Valget av trevirke er ekstremt nøye og all prosessering gjøres for hånd, slik at bare de beste og mest holdbare trebitene brukes i produksjonen. Eik inneholder tanniner som reduserer bakterieveksten i treverket.

Rengjøring og vedlikehold
Det nye produktet ditt kommer med en oljebehandling. Bruk en fuktig klut til daglig rengjøring. Søl fjernes umiddelbart for å minimere risikoen for flekker.
Oljebehandlede produkter skal trekkes tilbake fra tid til annen for å holde det beskyttende laget på overflaten og opprettholde de estetiske egenskapene fra oljen.
For fremtidig behandling, bruk et passende oljebehandlingsprodukt og følg de vedlagte instruksjonene nøye. Unngå kontakt av oljen med andre materialer for å unngå flekker og merker. Hvis du ønsker å endre behandlingen av produktet ditt, må den forrige behandlingen fjernes helt før du bruker et nytt. Følg alltid de angitte sikkerhetsinstruksjonene til behandlingsproduktet og bruk anbefalt personlig verneutstyr.

Skriv en omtale
Du omtaler:Skagerak Hven Stol Med Armlene Flervalg
To Top