SKU
400444-Bx2

Vtwonen Cape Spisestol Blå 2 stk

Special Price kr 5 618 Regular Price kr 6 609

Merke: vtwonen
Produkttype: spisestol 2 stk
Mål i cm: 77x55x65 (H X B X D)
Setehøyde: 46 cm
Materiale: 100% pes

 

Leter du fortsatt etter en komfortabel spisestol som lett passer inn i ulike interiørstiler? Den stilige Cape spisestuestolen kommer fra samlingen til vtwonen og er på grunn av sine vennlige former en ekte kameleon, i hvert spisearrangement kommer denne stolen til sin rett!

Materiale
Bena er laget av tre med mørkebrun finish og avrundet bunn. Setet er laget av en treramme med standard skumfylling på 7 cm tykk. Setet er trukket med et lettstelt, blandet stoff av 100 % polyester.

Dimensjoner
Spisestolen Cape har en høyde på 77 cm, en bredde på 55 cm og en dybde på 65 cm. Setehøyden er 46 cm. Setebredden på 47 cm og setedybden på 45 cm i kombinasjon med den lett konkave ryggstøtten gir en følelse av trygghet og komfort. Timer med servering er derfor garantert! De fire trebena har en høyde på 39 cm og en diameter på 3,5 cm. Avstanden mellom de to fremre bena er 54 cm målt på gulvet, toppen er 40 cm. Avstanden mellom et for- og bakben er 56 cm på gulvet og 36 cm i bunnen. Maksimal kapasitet på Cape spisestol er 160 kg.

Vedlikehold
Melange stoffer er veldig enkle å vedlikeholde på grunn av den vevde strukturen. Ved flekker anbefales det å duppe dem med en lett fuktig, ren klut. For gjenstridige flekker vil lett riping med en fuktig klut hjelpe. Stoffet kan impregneres uten problemer, men det anbefales at du innhenter informasjon om impregneringsproduktet hos en møbelforhandler.

Skriv en omtale
Du omtaler:Vtwonen Cape Spisestol Blå 2 stk
To Top