SKU
377425-Nx2

WOOOD Karel Spisestol Ask Natur 2 stk

Special Price kr 7 688 Regular Price kr 10 389

Merke: WOOOD
Produkttype: spisestol 2 stk
Mål i cm: 77x53x52 (H X B X D)
Materiale: ask

Levering: 3-4 uker

 
 

Karel spisestuestol er fra kolleksjonen til det nederlandske merket WOOOD og er slående for sin enkle design. Karel er laget av solid, FSC-sertifisert ask og har et transparent belegg. Karel spisestuestol egner seg godt som hvilepunkt i en eksentrisk spiseplass eller som stabil kraft i en nøytral interiørstil.

Materiale
Askeved er et litt bløtt tre med en stram, rett åring. Det rette kornmønsteret gjør at asketreet kan bøyes godt, noe som gjør det godt egnet for møbelindustrien. Behandlet asketre er sterkt og slitesterkt, men ubehandlet asketre kan vise mye bevegelse og raskt gulne. Slipt ask gir et pent, glatt utseende. Børstet ask har mer karakter og båndsagt ask har et veldig robust og røft utseende.

Dimensjoner
Karel spisestuestol er 77 cm høy, 53 cm bred og 52 cm dyp. Setehøyden er 47 cm, setebredden og -dybden er 41,5 cm. Bena på Karel spisestol er 45 cm høye. Takket være sin enkle design er Karel spisestuestol meget stabil og har en bæreevne på 200 kg.

Vedlikehold
Behandlet aske er lett å rengjøre med en lett fuktig, ren klut. Flekker på ubehandlet asketre kan løses med en absorberende, ren klut. Hvis flekkene er gjenstridige, kan asketre enkelt behandles på nytt. Slip treverket til korn 180, og beskytt deretter asketreet med en olje, voks, lakk eller beis etter eget valg. Ubehandlet asketre er ikke egnet for utendørs bruk.

Skriv en omtale
Du omtaler:WOOOD Karel Spisestol Ask Natur 2 stk
To Top