SKU
522000-Flere Farger

Montana Free Reolmodul 522000 Flere Farger

Fra kr 15 128,00

Materiale: 16mm lakkerte MDF-plater og pulverlakkerte stålrør

Bredde: 203,4cm

Dybde: 38,0cm

Høyde: 178,1cm

Vekt: 47,0kg

Finnes i 7 forskjellige farger

Maksimal belastning er 120 kg jevnt fordelt, og hyllen bør festes med en brakett for best sikkerhet.

Reolen blir levert flatpakket og er enkel å montere. 

Designer: Jakob Wagner

Montana Free er et frittstående L-formet hyllesystem i et lett og minimalistisk design. Hyllesystemet er seks hyller høy og tre hyller bred. Bruk den til oppbevaring i stuen eller hjemmekontoret. Den L-formede sammensetningen lar deg style den større overflaten med høye planter og lamper.

Montana Free reolsystem består av lakkerte MDF hyller med dybde 38 cm, og er delt opp av rør som understreker de horisontale hyllene. Valgfrie, vertikale tekstilpaneler lar deg spille med farger og uttrykk, og gjør at man selv kan velge hvor gjennomsiktig Montana Free reolen skal være. I tillegg kan man også legge til bokstøtter og skuffer, som gir enda en dimensjon når det kommer til designet av ditt reolsystem.

Hyllesystemet Montana Free er en ny type møbel for en ny måte å leve på. Frittstående, enkelt å montere og uimotståelig mobil. Montana Free er designet for å vare, men også laget for endring. Flytt den rundt, utvid den, legg til flere farger. Dekk det med minner eller gå fullblåst minimal. Del den med noen eller behold den til deg selv. Montana Free er ikke bare et møbel; det er et stort, åpent lerret.

Hyllesystemet har alle kjennetegnene til Montanas egen DNA og den høye kvaliteten du forventer. Sertifisert med EU Ecolabel og Danish Indoor Klimamerking, noe som gjør det til et trygt valg for deg, dine kjære og miljøet.

Designet av Jakob Wagner.

Skriv en omtale
Du omtaler:Montana Free Reolmodul 522000 Flere Farger
To Top