0

Tamahagane Shokunin GRØNNSAKSKNIV 18 CM

Tamahagane Shokunin GRØNNSAKSKNIV 18 CM

Flere visninger

Tamahagane Shokunin GRØNNSAKSKNIV 18 CM

Varekode: TS-965

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: kr 1 699,00

Special Price kr 1 546,09

Oversikt

Grønnsakshakke fra Tamahaganes serie Shokunin, 18 cm.


Grønnsakskniven er en meget effektiv kniv. Bladet er nesten rektangulært, noe som gjør at du enkelt kan skjære gjennom store grove grønnsaker. Knivmodellen er perfekt når du vil ha god kontroll over snittet, for eksempel ved intensiv kutting eller når du vil unngå å skjære inn i roten på en løk eller rotgrønnsak.


SHOKUNIN


Tamahagane Shokunin er en serie som kombinerer tradisjonelt japansk håndverk med europeisk knivdesign. Knivbladet er laget av høykvalitativt japansk stål og håndtaket av eksklusiv, svart pakkawood. Formen på håndtaket er mer europeisk i stilen enn håndtakene på Tamahaganes andre knivserier.

Alle knivmodeller i serien Shokunin er et resultat av tradisjonelt japansk håndverkskunnskap. Dette speiler seg også i navnet, som betyr ”den beste håndverkeren” på japansk.

Detaljer

VEDLIKEHOLDSRÅD - KJØKKENKNIVER

De japanske knivene våre har topp kvalitet og er svært skarpe når de blir levert. Når de har vært brukt en stund, må knivene slipes for at de skal bevare eller få tilbake skarpheten. Her har vi samlet noen råd om hvordan du tar vare på knivene på beste måte.

Skjær på et passende underlag – et skjærebrett av tre eller plast. Bruk alltid et mykt underlag som ikke skader knivens egg. Unngå harde materialer. De kan skade eggen hvis du skjærer i dem. Frosne produkter og ben kan dessuten knekke knivbladet. Unngå underlag av glass og porselen, da de vil skade eggen.

Tips: Unngå å skrape av skjærebrettet med eggen, bruk heller baksiden for ikke å gjøre kniven sløv.

Rengjøring: Vask knivene for hånd med lunkent vann og oppvaskmiddel straks etter bruk. La ikke knivene bli liggende uvasket etter at du har brukt dem. Da kan det oppstå syreangrep som kan føre til at kniven ruster. Unngå å vaske kjøkkenkniver i oppvaskmaskin. Det har verken knivene eller oppvaskmaskinen godt av. Trådkurvene i oppvaskmaskinen kan bli ødelagt, og oppvaskmiddelet tærer på knivseggen. Tørk av kniven med en myk klut straks etter rengjøring.

Pussing: Skulle det oppstå overflaterust, kan den poleres bort ved hjelp av metallpuss eller poleringsgummi. Om du ikke gjør det med en gang, kan det oppstå dypere rustskader.

Oppbevaring: Oppbevar knivene på et tørt og trygt sted på kjøkkenet, gjerne i en knivblokk, et knivfutteral eller på en knivlist. Plasser knivlisten slik at den er utilgjengelig for barn. Sett alltid kniven med ryggen først mot listen, for ikke å skade eggen