SKU
SPZ 820 BSS / 61160161

Sage The Smart Oven Pizzaiolo pizzaovn

kr 8 899,00

Sage har produsert en unik innendørs pizzaovn som, via intelligent og kontrollert oppvarmingsteknologi, klarer å reprodusere den autentiske steinovnssmaken. Sage Smart Oven Pizzaiolo er liten, deilig, kompakt etui og kan lage alt fra ekte italiensk sprø pizza til Deep Pan. Ved 400 ° C får du perfekte pizzaer på 2 minutter!

Pizza med autentisk steinsovnsmak - kjempegod!

Pizza! Er det virkelig noe bedre? Et stykke sprøtt brød, fylt med akkurat de tingene du liker best. Den optimale pizzaen må stekes i en vedfyrt steinovn. Det er ikke så morsomt at mestrene fra Italia bruker denne typen ovn, men det er de få som har plass (eller ønske) om et slikt monster på kjøkkenet.

Sage har oppfunnet et nytt varmesystem (Elements IQ *) som 'kopierer' steinovnens teknologi. Pizzaovnen kan varme opp til 400 ° C og ikke minst kontrollere varmen fra flere vinkler - avhengig av type pizza. En skrå varmestråling er for eksempel hemmeligheten bak en skarp skorpe.

Når du åpner døren trekkes pizzasteinen ut av ovnen - ikke mye, men nok til at pizzaen kan tas ut av ovnen uten at du brenner deg selv. Når døren er lukket, trekkes steinen tilbake. Super smart detalj!

Sage Smart Oven Pizzaiolo er generelt ekstremt brukervennlig. Forbered deg på å ta pizzabaking til nye høyder ... og se aldri tilbake.

Skriv en omtale
Du omtaler:Sage The Smart Oven Pizzaiolo pizzaovn
To Top