SKU
1057206

Arabia Mummi Sammen krus 0.3L

Special Price kr 201,75 Regular Price kr 269,00

Mummitrollenes strandliv fortsetter på Arabias nyeste sommerservise. Motivet for sommerserviset i 2021, «Sammen», baserer seg på Tove Janssons tegneserie «Mummitrollet på Rivieraen», som ble utgitt på engelsk i 1955. I serien inngår det et krus, en asjett og skjeer.

Mummifamilien ferierer på Rivieraen

I sesongserviset Sammen ferierer Mummifamilien på Rivieraen, men luksuslivet på hotellet har blitt til et bohemsk liv på stranden. I historien har pengene som Snorkfrøken vant på Casino tatt slutt og Mummifamilien ser seg nødt til å sove under båten sin på stranden. Mummipappa har blitt venn med Marki Mongaga, en svært rik aristokrat som drømmer om et liv som fattig kunstner. Mummitrollene inviterer markien til å bo med dem under båten for at kunstneren skal få inspirasjon til sine verker. Markien får nok av den bohemske livsstilen etter en uke, ettersom det regner inn i båten og den billige vinen er for sur for hans smak.

Tove Janssons opprinnelige svart-hvite serier våkner til liv når illustratør Tove Slotte gir dem gjennomtenkte fargetoner som passer både Arabias klassiske Mummiservise og sesongserviset.

Skriv en omtale
Du omtaler:Arabia Mummi Sammen krus 0.3L
To Top