SKU
980502

Magnor Pure Black Gaffel

Special Price kr 161,92 Regular Price kr 184,00

PURE er inspirert av naturens renhet og har et designuttrykk som passer perfekt inn i de norske hjem. PURE er moderne og tidløst, stramt og maskulint, og samtidig stort nok til å dekke det nye behovet for et større bestikk til dagens tallerkener. Med PURE BLACK og PURE STEEL kan du selv velge det uttrykket du liker best, eller blande blankt og matt stål for et spennende uttrykk. PURE BLACK er delikat i matt sort utførelse, og kommer med syv funksjonelle deler; kniv, gaffel, skje, teskje, spisepinner, salatskje og salatgaffel. PURE er et kvalitetsbestikk i den aller høyeste stålkvaliteten 18/10. Delene er massive og støpt i et helt stykke uten skjøter. Designen er gjennomført ned til hver minste detalj, og skiller seg fra mengden med sin luksuriøse og rene design.

Mål:  L 222 mm

VEDLIKEHOLD OG RENGJØRING AV BESTIKK:

Stålbestikk kan vaskes i oppvask maskin men det kan oppstå både riper og flekker avhengig av rengjøring og vedlikehold.

Vaskes på lav og skånsom temperatur.

Matrester skal fjernes før bestikket settes i maskinen. Enkelte kjemikalier som salt og fruktsyrer er aggressive overfor stål og vil gi flekker.  Bestikk skal ikke legges i bløt.

Bestikk av ulike metaller skal ikke plasseres sammen fordi det kan lage riper og flekker.

Skuremidler, stålull eller sølvpuss må ikke brukes.

Bestikket skal tørkes umiddelbart med et mykt håndkle rett etter vask. Bestikk som luft tørker eller som blir stående lenge i en fuktig oppvaskmaskin vil kunne få flekker.

Det er varierende kalkinnhold i vannet rundt omkring som kan sette flekker, og de forskjellige oppvaskmidlene reagerer også forskjellig på kalkinnholdet i vannet.

Det er mange forskjellige typer oppvaskmiddel på markedet med innhold av forskjellige type kjemikalier. Bruk derfor kun oppvaskmidler anbefalt av oppvaskmaskinleverandør.

Igjen betyr dette at levetiden er avhengig av behandling og rengjøring av bestikket.

PURE sort kan vaskes i oppvaskmaskin, men som med alle andre bestikk, serviser og annet dekketøy anbefales det alltid skån vask/ håndvask med skånsomme kjemikalier for å unngå riper samt skader på belegget. Ekstra slitasje vil kunne oppstå når bestikket gnisses mot hverandre i oppvaskmaskinen om det stables tett mot og oppå hverandre.

 

TEKNISK INFORMASJON:

Bestikket er laget  i 18/10 rustfritt stål (18% krom/10% nikkel) er den aller beste stålkvaliteten (kniv 13/0 pga bladet). Det er helstøpt! Det vil si at det er laget i et helt stykke uten noen skjøter – gir ingen bakteriekanter.

Stålbestikk leveres i blank/matt utførelse samt i tillegg nå belagt med PVD i fargen sort.

 

PURE sort – PVD coating

PVD er et hardt belegg og har vært bruk i lenge på bl.a. på klokker, smykker, lamper og i medisinsk utstyr.

PVD belegg er et nytt materiale og belegg som benyttes for bestikk. Det gir et trendy utrykk fordi belegget kan lages i mange forskjellige farger og også påføres som et eget design.

PVD er et påført belegg selv om belegget er både sterkt og kraftig er det påført og i likhet med andre lakkeringer og belegg vil kunne slites over tid.  Til tross for sin hardhet vil ikke belegget hindre riper og tegn på slitasje og aldring.

Skriv en omtale
Du omtaler:Magnor Pure Black Gaffel
To Top