SKU
502754

Eva Solo Nordic Kitchen Pressekanne 1 Liter

Special Price kr 1 143,12 Regular Price kr 1 299,00

Holder kaffen varm lenge
100 % dryppfri servering
Rommer 1 liter, noe som tilsvarer 8 kopper
Materiale: Rustfritt stål, Eg
Farge:
Mål: Volum: 1.0 L

Den elegante Nordic kitchen presskannen har en flott nordisk design som passer inn i stilfulle interiører. Presskannen har 3-lags vakuuminnsats i stål, noe som gjør presskannen ekstra unik. I tillegg til å være fremstilt i børstet rustfritt stål og utstyrt med eikehåndtak, fungerer presskannen også som termokanne ved at den holder kaffen varm i lang tid. Det unike håndtaket og de avrundede kantene gir godt grep, og hellekanten i rustfritt stål gjør den 100 % dryppfri.

Slik går du frem: Hell malte kaffebønner direkte i kannen, og tilsett kokende vann. Rør rundt og plasser stempelet i kannen. La kaffen trekke i cirka fire minutter, og press deretter stemplet i bunn. Så er kaffen klar!

Stempelet tåler oppvaskmaskin, men selve kannen må vaskes opp for hånd på grunn av eikehåndtaket.

Nordic kitchen-serien byr på tre kanner i børstet rustfritt stål – presskanne, vannkoker og termokanne, slik at serveringen av nylaget kaffe og te blir stilfull. Med inspirasjon fra nordiske designtradisjoner er formspråket minimalistisk og stilrent, og passer perfekt i det nordiske kjøkkenet. Designen gjør dem som skapt til å stå fremme både på kjøkkenet og bordet.

Skriv en omtale
Du omtaler:Eva Solo Nordic Kitchen Pressekanne 1 Liter
To Top