SKU
202450

Magnor Amore Champagne Glatt

Special Price kr 353,41 Regular Price kr 599,00

Amore champagneglass glatt 30 cl

AMORE , designet av kjendisstylisten Jan Thomas, er et høyt og elegant champagneglass som oser av luksus og k jærlighet . Insp irasjonen har Jan Thomas hentet fra sitt eget glamorøse liv . Som stylist møter han interessante mennesker med ulike historier. Alle fortjener å bli møtt med varme og kjærlighet. Det er dette Jan Thomas ønsker å formidle med det nye glasset AMORE .

Champagneglasset AMORE er munnblåst og håndlaget av dyktige håndverkere. Det rommer 30 cl, og kommer i to utførelser; glatt og dekorert. Formgivningen er myk og stilren, og både form og hjerter er tegnet av Jan Thomas. Den dekorerte versjonen er påført håndslipte linjer, sandblåste trippel - hjerte r og en ekte Swarovski - sten. Hjertedekoren er den samme som gullhjertene i porselensserien Love. Glasset bærer Jan Thomas sin karakteristiske signatur nede på foten . På grunn av den ekte Swarovski - stenen, anbefaler vi å vaske dekorerte glass for hånd, da vil stenen bevares. Glatte glass uten sten ka n vaskes i maskin.

Dette eksklusive champagneglasset vil verdsettes og vil bli arvet gjennom generasjoner. AMORE er perfekt som bryllupsgave, men også nydelig gave til de man er aller mest glad i . AMORE kan markere merkedager som bryllup, forlovelse, frieri, Valentine, morsdag, bursdag, bryllupsdag og andre høytidelige anledninger. Den riktige følelsen av luksus er tilstede, enten du velger glatt eller dekorert utførelse

Skriv en omtale
Du omtaler:Magnor Amore Champagne Glatt
To Top