SKU
138041

Magnor Halvor Bakke Cape Hot Drink Gunmetal 2 stk

Special Price kr 350 Regular Price kr 539

Cape Hot Drink glass gunmetal 2-PAKK SETT – Drikkeglass – 25 cl
Diameter 6,7 Høyde 10,4 cm

Som Sett På «Hver Gang Vi Møtes»

Leveres medio mai!

CAPE HOT DRINK er elegante og luksuriøse drikkeglass for varme drikker. Glasset kommer i to lekre utførelser, matt champagne og matt gunmetal, og er formgitt av interiørdesigneren og tv-profilen Halvor Bakke. Inspirasjonen har han hentet fra sine reiser til Cape Town i Sør-Afrika. Dekoren fant han på en stilig smijernsport i gammel hollandsk kolonistil, «Cape Dutch». Det sofistikerte mønsteret er overført til lekker dekor i metall med eksklusiv matt finish som gir både en klassisk og en moderne følelse – og som alltid blir lagt merke til.

Glasset er herdet for varme drikker og rommer 25 cl. Det leveres i 2-pakk og har samme Cape Dutch-dekor som presskannen, dekorfatet, serviettringen og porselenet i serien CAPE. Metallet vaskes skånsomt for hånd, og må ikke vaskes i maskin. Selve glasset kan vaskes i maskin. Designet er gjennomført ned til hver minste detalj med et stramt og sofistikert uttrykk.

CAPE HOT DINK er hverdagsluksus på sitt aller beste! Det innbyr til luksuriøse settinger, enten det er til høytidelige anledninger eller hyggelig hjemmekos.

Skriv en omtale
Du omtaler:Magnor Halvor Bakke Cape Hot Drink Gunmetal 2 stk
To Top