SKU
MDL026RFM/46192795-u2022

Alessi Pulcina Espresso Kaffetrakter 30 cl

Special Price kr 959,20 Regular Price kr 1 199,00

Høyde (cm): 26.00

Lengde (cm): 20.00

Bredde (cm): 12.00

Innhold (cl / oz): 30.00

Espressomaskin i aluminiumstøping. Håndtak og knott i PA, rød. Magnetisk stålbunn egnet for induksjonskoking. Filter for amerikansk kaffe inkludert. 6 kopper.

Pulcina

Pulcina kommer fra forskning helt dedikert til design og funksjonalitet til espressomaskin. Som et resultat av denne studien og anvendelsen av teknologien som er utviklet av illycaffè, er Pulcina en kaffetrakter med høy ytelse med en kjele som slutter å dispensere drikken til rett tid før kaffen får en bitter ettersmak. Dette bidrar til å forbedre den fulle og fyldige aromaen til denne drikken. Tuten er designet med samme oppmerksomhet mot funksjonelle aspekter: Når du helles kaffe, kan den spesielle V-formen, som minner om en kyllingnebb (derav navnet på kaffetrakteren), stoppe dråpen perfekt. Håndtaket og plastknotten i farger svart og rød kompletterer kaffetrakteren.

Pulcina kaffetrakter, designet av Michele de Lucchi, er en revolusjonerende moka som kombinerer teknologien utviklet av illycaffè og designopplevelsen til Alessi. Laget av aluminiumstøping, innkapsler Pulcina en liten, men betydelig designinnovasjon: formen som gjør det mulig å tilberede en praktisk talt perfekt kaffe! Den kan brukes på hver platetopp, til og med induksjon.

Skriv en omtale
Du omtaler:Alessi Pulcina Espresso Kaffetrakter 30 cl
To Top