SKU
1027427

Mummi Krus Mumitrollet 0.3L

Special Price kr 186,75 Regular Price kr 249,00

10 kroner fra hvert solgte krus til Redd Barna
Ninni er en av karakterene som er mest etterspurt fra Mummifans for produksjon på by Arabias porselen. Historien om et barn som blir dårlig behandlet og oversett er fortsatt høyst aktuell og gjeldende. Tidspunktet for lansering av Ninni som motiv har flere grunner: «FNs barnekonvensjon fyller i 2019 30 år. Som voksne har vi ansvar for å respektere barn, behandle de på en god måte og godta alle som de er» forteller Nora Haatainen fra Fiskars.

For hvert Ninni og Mummitroll krus som selges i 2019, doneres kr 10,- til Redd Barnas lokale organisasjoner i de land hvor Mummikolleksjonen selges. Samarbeidet er ment å bidra til arbeidet for barns rettigheter og rett til å bli behandlet likt.
Redd Barna i Norge jobber aktivt for barns rettigheter, og lokalt har de etablert budskapet Ingen utenfor, som omfatter arbeid i skolene for vennskap, trivsel, inkludering, og forebygging av mobbing. Dette arbeidet og Tove Janssons kjerneverdier i Mummihistoriene er veldig sammenfallende, og by Arabia er derfor stolte av at vårt bidrag fra hvert Mummikrus av Ninni og Mummitrollet som selges i 2019 vil støtte dette arbeidet.
«Barn er avhengige av å føle tilhørighet til et fellesskap og bli sett av andre, for å føle seg verdsatt og for å styrke sin selvfølelse. Når et barn blir mobbet og ikke anerkjent som den personen hun eller han er, vil barnet miste troen på seg selv og blekne – likt barnet Ninni i Tove Janssons sin fortelling «Det usynlige barnet» Redd Barna er glade for at by Arabia nå vil støtte vårt forebyggende arbeid mot mobbing i skolen og vi takker for støtten» sier Thale Skybak, seksjonsleder i Norgesprogrammet til Redd Barna.

De nye Ninni- og Mummitrollmotivene kompletterer by Arabias klassiske Mummikolleksjon. Begge motivene kommer som krus, asjett og en skål, og er i salg fra 11. februar 2019.

Skriv en omtale
Du omtaler:Mummi Krus Mumitrollet 0.3L
To Top