SKU
2019902-0821

PotteryJo Daisy Middagstallerken 29cm Faded Army 2-stk

Special Price kr 314,30 Regular Price kr 449,00

Denne teksten er oversatt med Google Translate:

Håndlaget middagstallerken med Daisy lettelsesmønster. En plate som måler 29 cm. Passer perfekt sammen med dessertplaten fra de andre kolleksjonene våre, og vil gjøre ethvert bordsetting lysere. Steingods . Oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Denne teksten er oversatt med Google Translate:

MATERIAL OG OMSORG
Vi håndarbeider stolt keramikken vår på en måte som er unikt PotteryJo. Materialene og prosessen vår resulterer i naturlig variasjon fra stykke til stykke, inkludert uregelmessigheter i glasurfarge, tekstur og finish - og det er noe vi feirer.

Vi føler at disse egenskapene på ingen måte anses som mangler, og bare tilfører en enestående skjønnhet av produktene våre. Hver bit er nøye inspisert for å sikre at den lever opp til våre høye standarder for kvalitet, så vel som de våre kunder har forventet av PotteryJo Ceramics.

Vi bruker ikke bly som glasuringrediens. Siden hvert stykke servise - fra leire til ovn - lages på fabrikken i Portugal, kjenner vi materialene våre og hvor de kommer fra.

Vi bruker streng tredjeparts testing for å sikre sikkerheten til våre keramiske produkter. Faktisk oppfyller vi ikke bare, men overgår EUs standarder for matbruk

Skriv en omtale
Du omtaler:PotteryJo Daisy Middagstallerken 29cm Faded Army 2-stk
To Top