SKU
020504-0212

PotteryJo Ditsy Ovalt Fat Dusty Blue

Special Price kr 408,59 Regular Price kr 449,00

Denne teksten er oversatt med Google Translate:

Håndlaget ovalt tallerken med Ditsy lettelsesmønster, kommer i 11 farger og måler 24x34cm. Et perfekt serveringsstykke, eller frukt- / osteplate. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Steingods.

Denne teksten er oversatt med Google Translate:

MATERIAL OG OMSORG
Vi håndarbeider stolt keramikken vår på en måte som er unikt PotteryJo. Materialene og prosessen vår resulterer i naturlig variasjon fra stykke til stykke, inkludert uregelmessigheter i glasurfarge, tekstur og finish - og det er noe vi feirer.

Vi føler at disse egenskapene på ingen måte anses som mangler, og bare tilfører en enestående skjønnhet av produktene våre. Hver bit er nøye inspisert for å sikre at den lever opp til våre høye standarder for kvalitet, så vel som de våre kunder har forventet av PotteryJo Ceramics.

Vi bruker ikke bly som glasuringrediens. Siden hvert stykke servise - fra leire til ovn - lages på fabrikken i Portugal, kjenner vi materialene våre og hvor de kommer fra.

Vi bruker streng tredjeparts testing for å sikre sikkerheten til våre keramiske produkter. Faktisk oppfyller vi ikke bare, men overgår EUs standarder for matbruk.

Skriv en omtale
Du omtaler:PotteryJo Ditsy Ovalt Fat Dusty Blue
To Top