SKU
BLI3260-X

Blue Italian Fat 23 cm

Special Price kr 221,26 Regular Price kr 299,00

Dimensjoner: 23 cm, 9 tommer

Tåler vask i oppvaskmaskin

Trygg for mikrobølgeovn

Fryseresikker

Stekesovn Opptil 200 ° C

Fat

Spodes ekstraordinære blå italienske design er kjent for å bringe uanstrengt sjarm og tidløs stil til hjem over hele verden siden 1816. Over 200 år senere, i sentrum av de spesielle familiemomentene, elegante middagsfestene og som viktige aksentstykker i hjemmet, ble Blue Italian er elsket som et ikonisk britisk design. Med sin detaljerte Imari-orientalske grense fra 1700-tallet som omfatter en fantastisk scene inspirert av det italienske landskapet og kjent for sin styrke og holdbarhet, har Spodes Blue Italian noe spesielt for alle, fra gaver som vil vare livet ut til stekefatet som serverer familien din .

Laget med porselen av førsteklasses kvalitet, er dette lille skuffen fra Spode dekorert med den ikoniske blå italienske designen. Brettet er i perfekt størrelse for å servere deilige håndverkssjokolader eller som et dekorativt stykke hjemme. Stykket leveres komplett med vakker gaveemballasje.

Dette produktet er designet i studioene våre i Stoke on Trent, England. Denne varen er produsert utenfor Storbritannia til den strenge kvaliteten og håndverket som Portmeirion Group er kjent for.

Skriv en omtale
Du omtaler:Blue Italian Fat 23 cm
To Top