SKU
Z00701-2-urig

RIG-TIG Drink-It Drinking Bottle 0.75L Mummi

Special Price kr 131,12 Regular Price kr 149,00

Materiale: Plast (BPA og ftalatfritt), tritan®

Diameter: 7,8 cm

Høyde: 24,5 cm

Volum: 0,75 l

Mumiene er de sentrale karakterene i en rekke bøker og tegneserier av den svensk-finske illustratøren og forfatteren Tove Jansson. De er en familie av nysgjerrige og eventyrlystne troll, som bor i et koselig lite hus i Mummidalen, hvor de opplever mange spennende ting med vennene sine.

Mummimotivet for Stelton x Moomin 2020-2 kommer fra boken "When Christmas came to the Mummy Valley" Mummitrollene går vanligvis i vinterdvalemodus og kjenner verken snø eller juletradisjoner! Men de blir vekket i dvale og undrer seg over snøen og de rare juleforberedelsene som alle er så opptatt med. Blir det jul i Mumidalen? Les hele historien i "Da julen kom til Mumidalen"

DRINK-IT hjelper deg med å holde oversikt over væskebalansen. Med sine 0,75 l er drikkeflasken pent romslig og med en skruehett, som er lett å skru av og på for alle i familien. Enten du svetter på sykkelen, på turen eller bare på farten, er vann utrolig viktig. Et væsketap på bare 1-2% av kroppsvekten kan redusere ytelsen din med 10-20%, så husk å drikke rikelig med vann. Med DRINK-IT i vesken unngår du spontane kjøp av vann på flaske, og gir dermed et positivt bidrag til miljøet.

Romslig drikkeflaske for sport eller for vesken

Uten BPA og ftalater

Kan også brukes til alle slags kalde drikker, som juice, juice og brus

Tar ikke opp lukt eller smak

Skriv en omtale
Du omtaler:RIG-TIG Drink-It Drinking Bottle 0.75L Mummi
To Top