SKU
1372-2-ustelt

Stelton Keep Cool Drinking Bottle 0.75L Mummi

Special Price kr 307,12 Regular Price kr 349,00

Vedlikehold Rengjør med varmt vann og ev mildt oppvaskmiddel. Vask innsiden av flasken med en flaskebørste. Bruk alltid en myk klut til å rengjøre utsiden av flasken i stedet for oppvaskbørste, da den kan klø på overflaten. Tåler vask i oppvaskmaskin.

Materiale: Rustfritt stål med matt pulverlakk

Høyde: 22 cm

Diameter: 7,5 cm

Volum: 0,75 l.

Mumiene er de sentrale karakterene i en rekke bøker og tegneserier av den svensk-finske illustratøren og forfatteren Tove Jansson. De er en familie av nysgjerrige og eventyrlystne troll, som bor i et koselig lite hus i Mummidalen, hvor de opplever mange spennende ting med vennene sine.

Mummimotivet for Stelton x Moomin 2020-2 kommer fra boken "When Christmas came to the Mummy Valley" Mummitrollene går vanligvis i vinterdvalemodus og kjenner verken snø eller juletradisjoner! Men de blir vekket i dvale og undrer seg over snøen og de rare juleforberedelsene som alle er så opptatt med. Blir det jul i Mumidalen? Les hele historien i "Da julen kom til Mumidalen"

Mumi drikkeflaske i envegget stål med skruelokk er ideell for kalde drikker mens du er på farten. Bruk den til smoothies, juice, dansk vann, iste og mye mer.

Vakker, ultralett drikkeflaske i stål

Ta vare på miljøet og unngå dyre, spontane kjøp av drikkevarer

Komfortabel å drikke på grunn av den myke overflaten på flaskehalsen

Kan brukes til vann, juice, smoothie, brus osv

Skriv en omtale
Du omtaler:Stelton Keep Cool Drinking Bottle 0.75L Mummi
To Top