SKU
642667

Revol Basalt hamburgerplate 39,5 x 24 cm med spor

kr 899,00

SVART KERAMISK

Denne samlingen er laget av farget leire, og imiterer perfekt naturlig skifer: samme utskjæringsform og samme visuelle egenskaper, men med alle fordelene med porselen.

RUFF FINISH

Brikkene mykner over 2 eller 3 vasker og får over tid en lett patina.

DESIGN OG ERGONOMI

Brikkene har en lett hul form for å samle juice i sentrum. Grepet er gjort enkelt på runde stykker så vel som de med forhøyede kanter. De mest brukte flate stykkene kommer med trestøtte.

HØY MOTSTAND

Skraper ikke eller smuldrer, avfyrt ved 1320 ° C, ikke-porøs, Basalt er mye mer solid enn noe annet naturlig skifer.

NYE PRODUKTER

Med rektangulære og firkantede tallerkener og en stor bolle er sortimentet beriket med nye hule former.
Laget av kulinarisk porselen og dekket av en satinemalje, og uttrykker en ny sateng hvitfinish en stil som er både rustikk og moderne, der hvert stykke inviterer til kreativitet. Denne nye emaljen vil spesielt utfylle desserter, fisk og rå kjøtt.

Biffplaten med hevet kant fra Basalt-samlingen blander skiferens attraktivitet med fordelene med porselen for å servere dine fineste kulinariske oppskrifter. Det edle og naturlige utseendet vil forbedre alle slags kulinariske kreasjoner, som kjøtt, burgere, fisk osv. Tallerkenens størrelse betyr at du kan servere tilbehør og sauser samtidig: brochetter, kokte grønnsaker, risotto, chips og mange andre ... Det er praktisk, og den forhøyede kanten gjør det lettere å håndtere og servere.

Skriv en omtale
Du omtaler:Revol Basalt hamburgerplate 39,5 x 24 cm med spor
To Top