SKU
647784

Revol Basalt Hamburger tallerken m/vipp på begge sider. 33X20 cm

kr 749,00

SVART KERAMISK

Denne samlingen er laget av farget leire, og imiterer naturlig skifer: samme utskjæringsform og samme visuelle egenskaper, men med alle fordelene med porselen.

RUFF FINISH

Brikkene mykner over 2 eller 3 vasker og får over tid en lett patina.

DESIGN OG ERGONOMI

Brikkene har en lett hul form for å samle juice i sentrum. Grepet er gjort enkelt på runde stykker så vel som de med forhøyede kanter. De mest brukte flate stykkene kommer med trestøtte.

HØY MOTSTAND

Skraper ikke eller smuldrer, avfyrt ved 1320 ° C, ikke-porøs, Basalt er mye mer solid enn noe annet naturlig skifer.

NYE PRODUKTER

Med rektangulære og firkantede tallerkener og en stor bolle har sortimentet blitt beriket med nye hule former.
Laget av kulinarisk porselen og dekket av en satinemalje, og uttrykker en ny satin hvitfinish en stil som er både rustikk og moderne, der hvert stykke innbyr til kreativitet. Denne nye emaljen vil spesielt utfylle desserter, fisk og rå kjøtt.

Denne burgerplaten med skifereffekt gir en presentasjon av topp kvalitet. Med sine innovative materialer i svart keramikk vil den forbedre presentasjonen og alle de fine fargene på maten din. Denne tallerkenen fra Basalt-serien er ideell for servering av burgere, kjøtt og fisk - sammen med verrines og kokte grønnsaker. Innsatsen er laget for en minikurv eller kjegle med sjetonger, en ramekin med saus eller annen kulinarisk kreasjon. For de mest kreative kokkene kan denne Revol-platen også brukes til å presentere kaffe med mini-desserter. La fantasien løpe vilt med Basalt!
Skriv en omtale
Du omtaler:Revol Basalt Hamburger tallerken m/vipp på begge sider. 33X20 cm
To Top