SKU
1657-6000

Design House Stockholm Björk Teppe Grønn 170x240 cm

kr 7 995

Teppe. Blå. 170x240 cm. Ull, lær

“Bjørken, et tre som finnes over hele Sverige, er min inspirasjon for Björk-samlingen. Uttrykket i den vevde strukturen kommer fra den svarte og hvite kofferten på bjørken, og læret representerer innsiden av barken. Teppet danner en vakker flat tekstiloverflate i hjemmet, like naturlig som stein eller tre. For meg er teppene som poesi, som en stille hvisking i rommet. ”
Lena Bergström har utvidet sin Björk-kolleksjon med et lite teppe og en krakk, tilgjengelig i to størrelser.
”Krakken er en naturlig del av Björk-samlingen, akkurat som stubbene i en bjørkeskog. De er et møbel som er lett og mykt i uttrykket. ”
Björkens fargetoner skaper en marmorert effekt gjennom en bomullsfetting sammenflettet med et skudd i ull, ikke bare kjent for sin mykhet, men også for sin innebygde motstand mot tilsmussing takket være naturlige oljer.
Björk Home-vesker er robuste kurver håndlaget i ull. Lena Bergströms lange erfaring med design av tekstiler og glass er tydelig. Materiale og form er så harmoniske og viser en så vakker balanse mellom mote og filmmatens tidløse tilfredshet. Nøye utvalgte detaljer fremhever effekten. Skinnhåndtaket møter ullen med et par dristige nagler. Det svarte interiøret gir vekt og gir inntrykk av en støpejernsbeholder.

Skriv en omtale
Du omtaler:Design House Stockholm Björk Teppe Grønn 170x240 cm
To Top