SKU
Troll Torsten møbelpakke til barn hvit

Troll Torsten møbelpakke til barn hvit

Special Price kr 11 495 Regular Price kr 13 946

Torsten er en serie barnemøbler for deg som leter etter det lille ekstra. Designet er moderne, og materialene er både holdbare og miljøvennlige. Den tofargede kommoden har tre dype skuffer med en jevn front. En smart formet rille på hver skuff fungerer som et stilrent håndtak.

Denne pakken inneholder alt du trenger til det nye familiemedlemmet, pakken passer til babyer og barn da sengen kan endres til juniorseng.

Denne pakken inneholder(Klikk produktnavnene under for å gå til møblene):

Troll Torsten Sprinkelseng hvit
Troll Junior rekkverk til Torsten hvit 
Troll Torsten Kommode hvit
Troll Stelltopp til Torsten / Wave hvit

Viktig! Forsikre deg om at møblene ikke tipper ved alltid å forankre kommoden til veggen. Veggfeste-kit følger med kjøpet. Vær sikker på å velge monteringsbeslag som passer til veggene dine.

Bestillingsvare: 2-3 Uker levering.

Troll har høye kvalitetskrav og kontrollerer hver eneste trinn fra tømmeret kommer inn på fabrikken til et ferdig produkt forlater den. Maling, lakk og lim er vannbaserte, miljøvennlige og produsert i Sverige. Møblene er laget av MDF og massiv bjørk fra Nord-Europa. Alle møbler fra Troll testes ved flere testinstitutter for å oppfylle både europeiske og amerikanske standarder. Troll tar ansvar for miljøet og resirkulerer produksjonsavfallet til blant annet oppvarming av fabrikkene. Det er også et system for resirkulering av maling og lim.

Skriv en omtale
Du omtaler:Troll Torsten møbelpakke til barn hvit
To Top