SKU
117052

Big Green Egg Støpejernsgryte 5,2 Liter

Special Price kr 1 325 Regular Price kr 1 395

Cast Iron Dutch Oven (Ø 27 cm), en allsidig støpejernspanne, er perfekt til koking, surring og steking i Big Green Egg.

Gryten kan derfor blant annet brukes til tilberedelse av mange forskjellige retter i én gryte, som gryteretter, stuinger, supper eller ganske enkelt et flott stykke grytestekt kjøtt.

Cast Iron Dutch Oven (5,2 l) passer til modellene fra Medium til XXLarge.

Denne allsidige støpejernspannen kan brukes til alt. Big Green Egg Cast Iron Dutch Oven er ideell for retter som skal småkokes, stuinger, supper og gryteretter. Støpejernet fordeler varmen over hele pannen og det sorte lokket til Cast Iron Dutch Oven holder på fuktigheten. Eller bruk den uten lokk og gi ingrediensene dine den unike Big Green Egg smaken. I begge tilfeller blir det småkokte kjøttet ditt saftig og mørt. Nysgjerrig? Kom tilbake om 4 timer…

I mellomtiden lar du La Cast Iron Dutch Oven småkoke, steke og/eller putre. I ditt Big Green Egg, på komfyren eller i ovnen. Og er du (endelig) ferdig med den? Da kan du putte Dutch Oven i oppvaskmaskinen, men det er bedre å vaske den for hånd. Cast Iron Dutch Oven har et innhold på 5,2 liter. Gni den regelmessig inn med vegetabilsk olje, slik at pannen holder seg i beste stand.

Skriv en omtale
Du omtaler:Big Green Egg Støpejernsgryte 5,2 Liter
To Top