SKU
Drit Forbanna Buffalo Wing Saus

Drit Forbanna Buffalo Wing Saus

Special Price kr 164,25 Regular Price kr 219,00

En deilig Buffalo Saus fra Drit Forbanna

Passer perfekt til kyllingvinger, nuggets og andre kyllingretter

Dette er en saus du ikke finner i dagligvarekjedene

Når du hører Buffalo Wing, tenker du på kylling med en gang vel?
Denne sausen kommer fra den norske produsenten Drit Forbanna.

Den ble laget som en hyllest til alenemoren og servitrisen på anchor bar i buffalo, N.Y. i mangel på noe bedre laget hun saus til barnas kyllingvinger. Den var så god at hun serverte den på jobben og snart til resten av USA. Wow!

Inneholder hvitvinseddik, hot sauce, cayennepepper, kryddermix, en uslåelig kombinasjon. Sausen kan brukes til; ja du har vel gjettet på kyllingvinger, kyllingklubber og kyllingretter. Test den også på hjemmelagde nuggets!

Vi anbefaler deg å prøve denne oppskriften på saftige buffalo wings:

Begynn med å dele kyllingvingene i overvinge og undervinge dersom dette ikke allerede er gjort. Tørk dem godt med kjøkkenpapir og pass på at det ikke er noen beinbiter som sitter på skinnet. Salt vingene og la dem stå mens du fyrer opp grillen. Temperaturen skal være 180 grader. Bruk indirekte varme. Legg vingene på grillen med litt mellomrom slik at røyken og varmen kan komme til over alt.

La vingene ligge i ro i 40 minutter. Etter 40 minutter kan du begynne å sjekke om skinnet er sprøtt. La vingene kose seg til skinnet er sprøtt og deilig Når skinnet er sprøtt tar du vingene av grillen og legger dem i en bolle som er stor nok til dem alle. Hell over Drit Forbanna Buffalo-saus og sørg for at alle vingene er jevnt dekket. Legg vingene tilbake på grillen i fem minutter.

Produsert av Drit Forbanna
300ml. pr. flaske

Skriv en omtale
Du omtaler:Drit Forbanna Buffalo Wing Saus
To Top