SKU
BBQ Saus

Drit Forbanna BBQ Saus

Special Price kr 179,25 Regular Price kr 239,00

En spennende og ekslusiv BBQ saus fra Drit Forbanna

Flaggskipet passer til det meste, til og med på svigermors faste søndagsmiddag.

Dette er en original og lokalprodusert barbequesaus som du ikke finner hos vanlige daglivarekjeder.

50 cl

Glad i ny og spennende mat?
Begeistret for BBQ saus? Selvfølgelig er du det.

Og er det noe du absolutt trenger i livet ditt, så er det denne fantastiske BBQ sausen. Den diskriminerer ingen og passer derfor til alt av kjøtt. Sa vi kjøtt? La oss også tilføye fisk, skalldyr, grønnsaker, og til og med vegetarmat. (Den er dessverre ikke vegansk siden den inneholder honning.) Lag sommerens beste grillmat. Og når sommeren er over så kan du bruke den til vanlige middager som skapes over/på/i komfyren.

Denne sinte sausen inneholder Coca Cola, ketchup, eplecidereddik, honning, hickory, Worchestershiresaus, sukker, sennep og en kryddermix bestående av 16 ulike krydder. Tenk det, 16 ulike kryddere.

Siden vi er så medgjørlige så får du her et lite tips på hvordan effektivt rense gassgrillen din:

Skru grillen opp på full varme og la den brenne i 10 min. Dette resulterer i at alle rester på grillen forkulles og lar seg lett børste av med en stålbørste. Etter litt skrubbing og svetting så er grillen så god som ny. Dette må selvfølgelig feires, og hvordan ellers feirer man slikt enn ved å grille ekstra store porsjoner godt og saftig kjøtt? Som selvfølgelig dynkes med masse Drit Forbanna BBQ Saus. Hvorfor? Fordi det er obligatorisk vel.

Skriv en omtale
Du omtaler:Drit Forbanna BBQ Saus
To Top