SKU
Halls_greenhouses_atrium_9,0_m2

Halls Drivhus Atrium Herdet Glass Sort 9,0 m²

Fra kr 37 399 Regular Price kr 46 749

Merke: Halls Greenhouses
Serie: Atrium
Produkttype: Drivhus
Areal: 9,0 m²
Diameter: 3,75 m
Totalhøyde: 2,87 m
Sidehøyde: 1,82 m
Materiale ramme: lakkert aluminium - sort eller grønn
Materiale vinduer: 3 mm herdet glass på sidene, tak 6 mm polykarbonat
Vinduer som kan åpnes: 3 stk
Skyvedør: dobbel
Info: Alle drivhusene er enkle og montere med nøyaktige monteringsinstruksjoner. Selv for personer uten håndsverkserfaring er dette en overkommelig oppgave, og fundament og montering av drivhus gjøres på en dag.
Monteringsanvisning

Leveringstid: 2-3 uker

Sitter du med tanker om å eie ditt eget drivhus? Drømmen har aldri vært nærmere! Med drivhus fra Halls Greenhouses kan du være trygg på at du får et drivhus av høyeste kvalitet. Velg mellom små modeller perfekt for nybegynnere, eller større modeller med plass til både sittegruppe, dyrkede urter og grønnsaker. Vi har både drivhus, fundament og tilbehør, som solskjerming, vindusåpnere og hyller, slik at du kan skape den oasen du drømmer om. 

Halls Atrium er en supersmart og skikkelig fin paviljong, med god plass til dyrking av grønnsaker eller som studio. Det er kun fantasien som setter grenser for bruken av denne paviljongen. drivhuset er ekstremt elegant med herdet glass i hele baner, som gir et vakkert drivhus, mens utsikten ut av drivhuset ikke blokkeres av brutte glassbaner. Paviljongen er utstyrt med doble skyvedører og 3 åpne sidevinduer for ekstra ventilasjon, slik at du vil føle deg som om du faktisk sitter ute i hagen, men med den ekstra bonusen av å sitte i le og omringet av plantene dine.

Halls Atrium leveres med 3 mm sikkerhetsglass på sidene og med 6 mm polykarbonat på taket, og fås i fargene grønn og sort.

 

Skriv en omtale
Du omtaler:Halls Drivhus Atrium Herdet Glass Sort 9,0 m²
To Top