SKU
Halls_greenhouses_magnum_11,5_m2_flervalg

Halls Drivhus Magnum 11,5 m² flervalg

Fra kr 26 396 Regular Price kr 32 995

Merke: Halls Greenhouses
Serie: Magnum
Produkttype: Drivhus
Areal: 11,5 m²
Lengde: 4,46 m
Bredde: 2,57 m
Totalhøyde: 2,58 m
Sidehøyde: 1,51 m
Materiale ramme: lakkert aluminium - grønn, sort eller aluminiumsfarget
Materiale vinduer: 3 mm herdet glass eller 6 mm polykarbonat
Vinduer som kan åpnes: 4 stk
Info: Alle drivhusene er enkle og montere med nøyaktige monteringsinstruksjoner. Selv for personer uten håndsverkserfaring er dette en overkommelig oppgave, og fundament og montering av drivhus gjøres på en dag.
Monteringsanvisning

Leveringstid: 2-3 uker

Sitter du med tanker om å eie ditt eget drivhus? Drømmen har aldri vært nærmere! Med drivhus fra Halls Greenhouses kan du være trygg på at du får et drivhus av høyeste kvalitet. Velg mellom små modeller perfekt for nybegynnere, eller større modeller med plass til både sittegruppe, dyrkede urter og grønnsaker. Vi har både drivhus, fundament og tilbehør, som solskjerming, vindusåpnere og hyller, slik at du kan skape den oasen du drømmer om. 

Halls Magnum er det perfekte drivhuset for deg som ønsker et drivhus med god plass. Den doble skyvedøren gir enkel adkomst, og den gode sidehøyden sikrer god plass til deg og plantene dine.

Alle tre størrelsene i Magnum-serien har fire vinduer som sørger for nødvendig ventilasjon. Det er selvsagt mulig å kjøpe og installere automatiske vindusåpnere, så du slipper å spekulere i ventilasjon i det hele tatt. Magnum fås med aluminium, sortlakkerte eller grønnlakkerte profiler. Det minste Magnum drivhuset på 8,3 m² finnes kun i grønnlakkert og aluminiumsfarge.

Skriv en omtale
Du omtaler:Halls Drivhus Magnum 11,5 m² flervalg
To Top