SKU
Halls_greenhouses_qube+_6,6_m2_sort

Halls Drivhus Qube+ Herdet Glass Sort 6,6 m²

Fra kr 20 796 Regular Price kr 25 995

Merke: Halls Greenhouses
Serie: Qube+
Produkttype: Drivhus
Areal: 6,6 m²
Lengde: 2,61 m
Bredde: 2,61 m
Totalhøyde: 2,34 m
Sidehøyde: 1,23 m
Materiale ramme: lakkert aluminium - sort
Materiale vinduer: 3 mm herdet glass
Vinduer som kan åpnes: 2 stk
Skyvedør: dobbel
Info: Alle drivhusene er enkle og montere med nøyaktige monteringsinstruksjoner. Selv for personer uten håndsverkserfaring er dette en overkommelig oppgave, og fundament og montering av drivhus gjøres på en dag.
Monteringsanvisning

Leveringstid: 2-3 uker

Sitter du med tanker om å eie ditt eget drivhus? Drømmen har aldri vært nærmere! Med drivhus fra Halls Greenhouses kan du være trygg på at du får et drivhus av høyeste kvalitet. Velg mellom små modeller perfekt for nybegynnere, eller større modeller med plass til både sittegruppe, dyrkede urter og grønnsaker. Vi har både drivhus, fundament og tilbehør, som solskjerming, vindusåpnere og hyller, slik at du kan skape den oasen du drømmer om. 

Halls Qube+ er et drivhus, som med sin lyse og tidløse design faller lett inn i omgivelsene. Det er enkelt og nesten flytende i sitt utseende og kan skape mye bare i form av sitt design, avhengig av hvordan det blir dekorert og brukt. Qube er en klassiker som du kan sette din personlige preg på og lage din egen unike oase i.

Det er et solid og slitesterkt drivhus som kan takle de ekstreme værforholdene som storm og hagl. De unike boksprofilene er utformet for å optimalisere egenskapene til aluminiumet. Dette betyr at mindre aluminium brukes til hver profil, men at styrken er den samme som med sterkere profiltyper. Dermed får du et sterkt og solid drivhus, i et lett og elegant utseende.

40 mm takrenne gjør deg klar for et kraftig nedbør, som med fordel kan føre til større mengder regnvann unna og f.eks. samle den i en regnvannstank og bruk den til vanning. Dette gir mening både for miljøet og lommeboken. Dette utstyret følger ikke med drivhuset, men kan kjøpes i tillegg.

Skriv en omtale
Du omtaler:Halls Drivhus Qube+ Herdet Glass Sort 6,6 m²
To Top