SKU
Halls_greenhouses_qubelean-to_7,1_m2_sort

Halls Drivhus Qube Lean-to Herdet Glass Sort 7,1 m²

Fra kr 19 996 Regular Price kr 24 995

Merke: Halls Greenhouses
Serie: Qube Lean-to
Produkttype: Drivhus
Areal: 7,1 m²
Lengde: 3,74 m
Bredde: 1,88 m
Totalhøyde: 2,18 m
Sidehøyde: 1,77 m
Materiale ramme: lakkert aluminium - sort
Materiale vinduer: 3 mm herdet glass
Vinduer som kan åpnes: 2 stk
Skyvedør: dobbel
Info: Alle drivhusene er enkle og montere med nøyaktige monteringsinstruksjoner. Selv for personer uten håndsverkserfaring er dette en overkommelig oppgave, og fundament og montering av drivhus gjøres på en dag.
Monteringsanvisning

Leveringstid: 2-3 uker

Sitter du med tanker om å eie ditt eget drivhus? Drømmen har aldri vært nærmere! Med drivhus fra Halls Greenhouses kan du være trygg på at du får et drivhus av høyeste kvalitet. Velg mellom små modeller perfekt for nybegynnere, eller større modeller med plass til både sittegruppe, dyrkede urter og grønnsaker. Vi har både drivhus, fundament og tilbehør, som solskjerming, vindusåpnere og hyller, slik at du kan skape den oasen du drømmer om. 

Lev drivhusdrømmen ved å utnytte husveggen, uthuset eller kroken på terrassen med et skrått drivhus. En av de mange fordelene er at du sparer mye plass i hagen ved å velge Qube Lean-to drivhus. Husveggen varmes opp av solen på dagtid, og temperaturen kan også bli høyere om natten enn i et frittstående drivhus. Her får du mulighet til å utvide sesongen både med tidlig start på våren og langt utover høsten.

Qube-designet har hentet inspirasjon fra industrielle glasskonstruksjoner og viser seg å være en meget sterk og lett glasskonstruksjon med sterke aluminiumsprofiler. Halls Qube produktlinje er konstruert med et spesialdesignet rørprofilsystem, og det elegante og rene designet fremheves av en rekke lekre funksjoner som gjør Halls Qube drivhus til et unikt produkt både i styrke og utseende.

Dørene i drivhusene har et lavt dørtrinn som sikrer enkel adkomst, og det er utviklet en løsning for skyvedørene som er kjent fra utvidelsen av skuffesystemer. Dermed er døren montert på to skyveskinner i topp og bunn, noe som gir en solid, lettløpende og fin skyvedør.

Skriv en omtale
Du omtaler:Halls Drivhus Qube Lean-to Herdet Glass Sort 7,1 m²
To Top