SKU
F09806

Juliana Urban Balcony Drivhus Herdet Glass Sort 0,16 m²

Special Price kr 4 916 Regular Price kr 6 145

Merke: Juliana
Serie: Urban
Produkttype: Drivhus
Areal: 0,16 m²
Lengde: 0,6 m
Bredde: 0,27 m
Totalhøyde: 0,84 m
Sidehøyde: 0,74 m
Materiale ramme: lakkert aluminium - sort
Materiale vinduer: 4 mm herdet glass
Vinduer som kan åpnes: 1 stk
Fundament
Info: Alle drivhusene er enkle og montere med nøyaktige monteringsinstruksjoner. Selv for personer uten håndsverkserfaring er dette en overkommelig oppgave, og fundament og montering av drivhus gjøres på en dag.
Monteringsanvisning

Leveringstid: 2-3 uker

 

Plassen er ingen hindring dersom du vil dyrke chili, urter eller cherrytomater selv.

Juliana Urban-serien gir god mening da det er den enkle muligheten til å dyrke friluftsliv når du bor i leilighet. Basert på dette har Juliana designet en serie med drivhus som kan gjøre balkongen om til en forsyningsplattform for ferske grønnsaker og urter – laget for urbant hagearbeid.

Serien består av tre ulike små drivhus, alle utformet i vakre sortlakkerte profiler og med 4 mm tykt herdet sikkerhetsglass. Drivhusene kommer med en eller to flyttbare hyller som du kan dykke ned i, så det er lettere å holde liv i basilikum og timian. Tre praktiske kroker følger også med, hvor du kan henge opp verktøyet eller hagehanskene.

Juliana Balkong kan henges på balkongkanten eller festes på veggen med medfølgende braketter. Skyvedørene i front gjør det enkelt å få planter inn og ut av drivhuset.

Skriv en omtale
Du omtaler:Juliana Urban Balcony Drivhus Herdet Glass Sort 0,16 m²
To Top