SKU
42150000+DW2SP0014

LawnExpert W1 500 Robotgressklipper og Garasje

kr 7 848,00
Hovedsoner 1
Sub-soner 4
Bioklipp Ja
Smarthome kompatibel Nei
Maks skråning av plenen 30 %
Høyde 24 cm
Lydnivå (dB) 65 dB
Arbeidsareal 500 m²
Lengde 50 cm.
Minimum bredde mellom kanttråd 150 cm.
Bredde 35,5 cm.
Regnsensor Innebygget
Kjøretid Opp til 2,5 timer
Batteritype Lithium-Ion (2600 mAh)
Inkludert tilbehør 1x ladestasjon med plugger, 150 m kanttråd, 150x plugger

NB! Denne modellen er uten mulighet for WiFi-tilkobling.
 
Produktet inkluderer både W1 500 robotgressklipper og garasje. 

Mangler du roboten som kan klare en mindre hage, så bør du overveie LawnExpert. Den smarte robotplenklipperen kan klare plener på opp til 500 m2. Samtidig kan den også enkelt klare plenhellinger på opp til 30 %, og hvis det blir for høyt for roboten, rygger den kun tilbake og kjører en annen vei. Når roboten er ferdig med å klippe din gressplen vender den selv retur til ladestasjonen og setter seg til oppladning. Skulle det begynne å regne, så har den regnsensorer, så den da også vil køre tilbake til ladestasjonen. Roboten er lett å innstille på det intuitive displayet.

Lithium-ion batteriet sikrer en lang levetid på roboten, så den kan følge deg i mange år fremover. Til og med er roboten IPX vannavvisende, så den godt kan tåle regnet. Når du vil sette den i gang med å kjøre, kan du fritt velge startpunktet, for hvor du ønsker den skal kjøre. Du kan til og med også selv velge klippemønstret, som du vil ha den til å kjøre i. Det er til og med også løftesensor, så knivene stopper med det samme. Så len deg tilbake og la LawnExpert gjøre arbeidet for deg, mens du slapper av. 

Beskytt din robotplenklipper fra LawnExpert mot regnvær og derved sikre den en lenger levetid. Den er lett å montere over ladestasjonen. Det gjennomsiktige skjoldet er laget i UV-beskyttet plast, så din robot ikke tar skade av sollyset.

Skriv en omtale
Du omtaler:LawnExpert W1 500 Robotgressklipper og Garasje
To Top