SKU
707015

Palram - Canopia Balance Drivhus Sølv 25,7 m²

Special Price kr 44 847 Regular Price kr 64 995

Lengde: 844 cm
Bredde: 304 cm
Høyde: 257 cm
Bredde dør: 114 cm
Høyde dør: 199 cm

Ekstra stor design: Drivhuset har god plass til å bevege seg rundt og gå inn og ut.
Holdbar struktur: Pulverlakkert aluminiumsramme er et sterkt og rustresistent metall.
Ekstra støtte: Inkluderer interne støttebjelker og en galvanisert stålbase for ekstra styrke og stabilitet.
Polycarbonat: De motstandsdyktige panelene er 100% UV-beskyttede, nesten uknuselige og gulner ikke eller blir sprø over tid.
Diffuserte takpaneler: 4 mm dobbeltveggede takpaneler beskytter mot sterkt sollys og forlenger vekstsesongen ved å beskytte planter mot høstfrost.
Klare sidepaneler: Krystallklare sidepaneler gir over 90% lysgjennomgang. År-rundt værbestandighet: Motstandsdyktig mot vind, snø og hagl. Tåler vind opp til 56 mph / 90 km / t og 15 lbs / ft² / 75 kg / m² snø.
Døreffekter: Lav terskelrampe for enkel tilgang, samt låsbare, hengslede doble dører av aluminium som er høye (6'6 "/ 199 cm) og brede.
Ventilasjon: Manuelle takvinduer lar deg justere fuktighet, temperatur og ventilasjon, og holder deg kjøligere på varme dager.
Takrenne: Inkluderer et innebygd takrennesystem for å kanalisere og samle regnvann enkelt.
DIY-montasje: Skyvesystemet inkluderer forborede profiler og forhåndskuttede skyvepaneler for enkel installasjon. Tilgjengelige tilbehør: Viftevarmer, belysningssett, skyggetøysett, automatisk takvindåpner, staging og hyller, planteoppheng, espalieringssett og dryppvanningsett er alle tilgjengelige for separat kjøp.

Leveringstid: 5-10 virkedager

Monteringsanvisning

Når vi sier at Canopia Balance Greenhouse-kits gir plantene dine optimale forhold for vekst og utvikling, mener vi det.

Med to typer glass, får du en balansert DIY-drivhus som kombinerer beskyttelsen til diffusjons tverrveggen takpaneler med lysgjennomføringen til krystallklare veggepaneler for ideelle vekstforhold. Alle panelene er laget av UV-beskyttet polycarbonat, en glassaktig, nesten uknuselig høyteknologisk polymer som er unikt egnet for drivhus.

Den ekstra store arbeidsflaten gir deg god plass til å dyrke en overflod av grønnsaker og urter og lagre verktøy og tilbehør du trenger. Balance Greenhouse er også ekstremt tilgjengelig med brede og høye doble dører og en lav terskel for at trillebårer skal gå inn og ut og nok plass til å flytte store brett med planter. Den låsbare døren har en aluminiumshengsel som fungerer like bra i frost som i varme, så den blir aldri sittende fast som en skyvedør.

Laget av 100% resirkulerte materialer, kombinasjonen av de trygge polycarbonatpanelene med den rustfrie, aluminiumsrammen og ekstra sterke støttebjelker gir deg et drivhus som er godt utformet og holdbart, slik at du aldri trenger å bekymre deg for stabiliteten eller sikkerheten til drivhuset ditt.

For et vakkert, godt utformet og romslig tillegg til hageopplevelsen din, skaff deg en Balance bakgårdsdrivhus i dag!

Produktvideo

 

Monteringsvideo

 

Skriv en omtale
Du omtaler:Palram - Canopia Balance Drivhus Sølv 25,7 m²
To Top